En halvkul grej
Är att mitt senaste intresse är att bjuda på otrendiga maträtter.
I fredags bjöd jag på en variant av tacopaj.
Igår var vi på supermysig tjejmiddag hos Gh. Hon hade gjort en helt fantastisk, lyxig och het bouillabaisse.
Jag hade med mig negerbollar till kaffet.
Nu funderar jag på nästa räd? Vad kan man bjuda på då? Känns piroger tillräckligt trött tros?
I fredags bjöd jag på en variant av tacopaj.
Igår var vi på supermysig tjejmiddag hos Gh. Hon hade gjort en helt fantastisk, lyxig och het bouillabaisse.
Jag hade med mig negerbollar till kaffet.
Nu funderar jag på nästa räd? Vad kan man bjuda på då? Känns piroger tillräckligt trött tros?
Kommentarer
Postat av: solweig
Aj Aj Jenny!!!
Chokladbollar heter det!!!
Postat av: Erik
Kassler med ananas.
Postat av: Räkan
Kassler med ananas är helt fantastiskt. Kan man göra en vegetrisk variant på det. Ps Solweig jag lägger absolut ingen värdering i vad jag än kallar chokladbollar...
Postat av: Räkan
Just det. Fick förslag pizzabullar på whatsappen. DET tycker jag också är helt toppen.
Postat av: solweig
Skönt Jenny. Ett förslag bjud på Polman låda en typisk 70-talsrätt. Kokta skivade ägg,krabba el. någon annan fisk el.skaldjur,däröver vitsås smaksatt med buljong av fisk el. dyl. sedan ost i mängd in i ugn grädda i 200gr.15-20 min. Ps. strö över bröd tärningar så de rostas. ett glas gott vin till gott gott!
Trackback